Pikkupojan sängystä löytyi kutsumaton vieras: ”Miten on mahdollista?”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla kerrotaan usein erilaisia tarinoita ihmisen ja luonnon kohtaamisista. Uutisoimme äskettäin esimerkiksi eräästä amerikkalaisesta miehestä, joka koki järkyttävän yllätyksen keskellä yötä. Mies nimittäin löysi jääkaapiltaan yli 200-kiloisen nälkäisen karhun, joka ahmi kaapin sisältöä.

Nyt erään kahdeksanvuotiaan pojan uutisoitiin löytäneen karvaisen yllätyksen sängystään. Alexander-poika oli lähtenyt leikkimään ulos kavereidensa kanssa useiksi tunniksi ja palattuaan kotiin, hän näki melkoisen näyn. Pieni ketunpoikanen nimittäin nukkui pikkupojan petaamattomassa sängyssä.

Dina-äiti kertoi säikähtäneensä pojansa kanssa näkyä. 49-vuotias perheenäiti sulki lapsensa huoneen oven ja ilmoitti pienestä kettuvieraasta eläinsuojeluun. Äidin mukaan hänen poikansa oli mielissään siitä, että kettu oli valinnut hänen sänkynsä nukkumapaikakseen. Nyt perhe ihmettelee miten oli mahdollista, että kettu eksyi taloon ja pojan huoneeseen.

– Alexander ei ollut pedannut sänkyään, joten kettu varmaankin piti hänen paksusta untuvapeitteestään, äiti kertoi The Sun -lehdelle.