Valtava jättiläishai saatiin satimeen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Mainessa saatiin aiemmin tänä vuonna pyydystettyä valtava hummeri, joka painoin 12 kiloa. Uskomaton yksilö ei kuitenkaan päätynyt kattilan pohjalle, sillä sen napannut kalastaja halusi luovuttaa hummerin kaupungin akvaariolle.

Nyt kahden kalastajamiehen uutisoitiin pyydystäneen jättimäisen valkohain Sea of Cortezin edustalta. Kuusi metriä pitkän haikala saatiin kiinni verkkojen avulla. Miehet löysivät 907 kiloa painava haikalan kuolleena, kun he olivat menneet yöllä tarkistamaan verkkojaan. Katso kuvat tästä.

Kalastajat joutuivat kutsumaan apua saadakseen nostettua haikalan rannalle. Paikalliset asukkaat ovat ihmeissään jättiläishaista. Asukkaat kertoivat The Daily Mail -lehdelle, että alueella liikkuu paljon haikaloja. Uskomaton yksilö on kuitenkin hämmästyttänyt niin kalastajia kuin asukkaitakin.

– Alueemme on tunnettu siitä, että täällä liikkuu paljon haikaloja. Emme ole kuitenkaan koskaan nähneet mitään vastaavaa, toinen kalastajista kertoi The Daily Mail -lehdelle.