Nicole Coco Austin on muodokas koiranulkoiluttaja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi kääntää katseita muhkeilla muodoillaan mihin ikinä hän meneekin.

Nyt 32-vuotias julkkiskaunotar kuvattiin ulkoiluttamassa koiriaan silmäpareja lukitsevassa asussa New Yorkin Manhanttanilla. Coco oli nimittäin valinnut ylleen beigen värisen topin, joka myötäili tämän silikonirintoja. Rintaliivinsä kotiin jättänyt blondi saikin käännettyä koiranulkoiluttajien kaiken huomion itseensä kireällä toppi-asullaan.Kuva: SplashKuva: Splash

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.