Glamourmallin villi yö Simon Cowellin kanssa: ”Harrastimme seksiä koko yön”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

52-vuotias viihdemoguli on joutunut nyt seksikohun keskiöön, kun glamourmalli Alicia Douvall väittää viettäneensä kuuman yön miehen kanssa. 32-vuotias pin-up -malli kertoo olleensa vuonna 2001 puolen vuoden ajan Cowellin rakastajatar. Nainen ylistää X Factor -tuomaria ja kertoo saaneensa tältä elämänsä parasta seksiä.

– Eräänä iltana teimme sen treffien jälkeen 11 kertaa yhtenä yönä. Menimme illallisen jälkeen hänen hotelliinsa ja harrastimme seksiä koko yön. Rakastelimme makuuhuoneessa, olohuoneessa ja kylpyhuoneessa läpi yön, kertoo Alicia Douvall The Sun -lehdelle.

Nainen kertoo Cowellin olleen hänen rintojensa ja alusvaatteidensa hurja fani. Douvallin mukaan Cowell myös antoi naiselle palautetta hänen makuuhuonesuorituksestaan, ja käyttäytyi vuoteessakin kuin kykyjenetsintäohjelman tuomari. Pariskunnan suhde loppui, kun musiikkimoguli ei ehtinyt enää näkemään naista ja otti tähän enää satunnaisesti yhteyttä halujensa iskiessä.

Simon Cowell tunnetaan suhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.