Muistatko vielä 90210-sarjan Brandonin? Tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jason Priestley muistetaan vuosien takaisesta Brandon Walshin roolistaan supersuositussa Beverly Hills 90210 -televisiosarjassa. Sarjan päätyttyä Priestley eli hetken hiljaiseloa, mutta sittemmin hän palasi ruutuun esimerkiksi My Name Is Earl ja Call Me Fitz -sarjoissa.

Viikonloppuna Jason Priestley kuvattiin Wienissä Itävallassa järjestetyssä Romy-julkkisgaalassa. Tuoreiden otosten perusteella mies on edelleen varsinainen hurmuri, joka varmasti saa yhä miljoonien naisten jalat tutisemaan.

Vuonna 2009 Priestley nähtiin The Day of the Triffids -elokuvassa. Paluun myötä fanit innostuivat hänestä uudelleen. Yksi faneista meni lopulta niin pitkälle, että hän murtautui tähden kotiin. Fani löydettiin Priestleyn sängystä yllään Priestleyn alushousut.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat