Muistatko vielä 90210-sarjan Brandonin? Tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jason Priestley muistetaan vuosien takaisesta Brandon Walshin roolistaan supersuositussa Beverly Hills 90210 -televisiosarjassa. Sarjan päätyttyä Priestley eli hetken hiljaiseloa, mutta sittemmin hän palasi ruutuun esimerkiksi My Name Is Earl ja Call Me Fitz -sarjoissa.

Viikonloppuna Jason Priestley kuvattiin Wienissä Itävallassa järjestetyssä Romy-julkkisgaalassa. Tuoreiden otosten perusteella mies on edelleen varsinainen hurmuri, joka varmasti saa yhä miljoonien naisten jalat tutisemaan.

Vuonna 2009 Priestley nähtiin The Day of the Triffids -elokuvassa. Paluun myötä fanit innostuivat hänestä uudelleen. Yksi faneista meni lopulta niin pitkälle, että hän murtautui tähden kotiin. Fani löydettiin Priestleyn sängystä yllään Priestleyn alushousut.