Teinipoikien kuolaama ”Stiflerin äiti” biletti rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset opiskelijamaailmaan sijoittuvat elokuvat ovat saaneet Suomessakin suuren suosion, ja sillä saralla on nähty vuosien varrella useampiakin menestyneitä sarjoja. Eräs tämn genren odotettu elokuva sai äskettäin ensi-iltansa myös Suomessa.

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Coolidge nähdään parhaillaan Suomessakin valkokankaalla American Pie: Luokkakokous -elokuvassa. Nyt Coolidge on kuvattu nauttimassa vieraanvaraisuudesta Wienissä Itävallassa järjestetyssä Romy-julkkisgaalassa, jossa olivat läsnä myös muiden muassa Jason Priestley ja Christine Baranski. Coolidge varasti kuitenkin show’n poseerauksillaan ja antavalla asullaan.

48-vuotias amerikkalainen Jennifer Coolidge teki läpimurtonsa American Pie -elokuvissa, joissa hän näyttelee Stiflerin äitiä. Suosikkielokuvien myötä häntä pidetään myös MILF-termin stereotypiana. Leffasarjan lisäksi Coolidge on nähty komedioissa Zoolander, Austin Powers ja Date Movie. Televisiossa Coolidge tähdittänyt esimerkiksi Seinfeld, Sinkkuelämää ja Frendit -sarjoja.