Berlusconin teiniprostituoitu Karima El Mahroug antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi on tuonut maalleen roppakaupalla kyseenalaista julkisuutta, eikä miehen puuhastelut ole vieläkään lopussa. Seksiskandaaleissa ryvettynyttä pääministeriä on viime aikoina syytetty muiden muassa seksin ostamisesta alaikäiseltä.

Seksiskandaalin myötä kyseinen alaikäinen prostituoitu Karima El Mahroug on noussut Italiassa julkkikseksi. Neitokainen nähdään nyt julkisuuteen päätyneissä kuvissa viettämässä vauhdikasta iltaa Milanossa sijaitsevassa Borgo del Tempo Perso -nimisessä discossa.

Berlusconi kulutti juhlimiseen ja naisiin huikeita summia rahaa. Oikeuden asiakirjojen mukaan Berlusconin henkilökohtainen DJ Danilo Mariani sai vuodessa palkkaa 120.000 euroa, Big Brother -julkkiskaunotar Angela Sozio sai saman verran. Pelkästään huiveihin ja kravatteihin kului 145.000 euroa, huonekaluihin 350.000 euroa, antiikkiin 750.000 euroa ja helikopteriin 600.000 euroa. Lakimiehet laskuttivat 1,2 miljonaa ja asunnon remontoiminen maksoi 1,7 miljoonaa euroa.