Steve Aoki esiintyy Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen elektronisen musiikin tähti Steve Aoki saapuu esiintymään Helsingin Circukseen keskiviikkona 9. toukokuuta. Toista kertaa Suomeen saapuva Aoki on yksi tämän hetken tunnetuimmista elektronisen musiikin esiintyjistä. Edellisen kerran hän esiintyi Suomessa loppuunmyydyllä keikalla keväällä 2011.

Intensiivisistä esiintymisistään tunnettu Aoki julkaisi viimeisimmän sooloalbuminsa Wonderland tammikuussa 2012. Albumilla vierailevat muun muassa LMFAO, Lil’ Jon ja CSS-yhtyeen Lovefoxxx.

Oman musiikkinsa lisäksi Aoki on kunnostautunut kysyttynä remixaajana, vaatesuunnittelijana ja levy-yhtiöpomona. Steve Aokin Circuksen keikka on osa Wonderland Euro Touria, joka Helsingin lisäksi ulottuu esimerkiksi Milanoon, Belfastiin ja Portoon.