Chris Brownin intiimi kuva julkaistiin verkossa – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestynyt R&B-tähti Chris Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Viime kuukausien aikana mediassa on vellonnut huhuja parin yhteenpaluusta. Brownin tiedetään kuitenkin seurustelevan vietnamilaisen mallin Karrueche Tranin kanssa.

Nyt Chris Brownin tyttöystävä on julkaissut verkossa intiimin kuvan, jossa nähdään, kuinka hän suutelee supertähden kanssa auringonlaskussa. Pariskunnan rakkaushetki ikuistettiin Australiassa, jonne he matkustivat aiemmin tässä kuussa. Kuvatekstin mukaan Karrueche Tran on korviaan myöten ihastunut laulajatähteen.

Kuva: Twitter

Chris Brown julkaisee tänä vuonna Fortune-albumin. Laulajan mukaan tähden viides studioalbumi tulee olemaan jatko-osa menestyneelle F.A.M.E-albumille. Brown duetoi tulevalla albumillaan muun muuassa Will.I.Am:in, David Guettan ja Asher Rothin kanssa. Dupstep-kappaleitakin sisältävä albumi julkaistaan 3. heinäkuuta.