Imogen Thomas julkaisi rintavan bikinikuvansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 29-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntäkodinrikkojaksi.

Nyt neitokainen on julkaissut verkossa hyvin rintavan bikinikuvansa. Kuvassa nähdään, kuinka brunette poseeraa Mauritiuksen hiekkarannalla mustissa bikineissä viettelevässä asennossa. Imogen Thomas nimittäin puristaa kuvassa rintojaan yhteen käsiensä avulla.

Kuva: Twitter

– Rakastan tätä paikkaa! Uskomatonta rentoutumista, Imogen Thomas kirjoitti Twitter-blogissaan.

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Hän kertoi taannoin aloittaneensa tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa vatsalihaksensa näkyviin. Kaunotar on kertonut, että hän on saanut litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.