Vuoden 2012 kaunein nainen Beyonce sensuellina kansikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman kauneimpia, kuumimpia ja seksikkäimpiä naisia listataan vuosittain lukuisissa äänestyksissä. Legendaarisin äänestyksistä lienee People-lehden vuosittainen kauneimpien ihmisten lista. Viime vuonna kauneimman ihmisen tittelin voitti Jennifer Lopez.

Nyt People-lehden listauksessa voittajaksi on julistettu vastikään äitiyden onnen kokenut poptähti Beyonce. Viihdemaailman omaksi luonnonvoimaksi tituleerattu upeaääninen laulajakaunotar synnytti äskettäin esikoistyttärensä Blue Ivy Carterin. 30-vuotias laulaja on kauneuskuningattaren titteliä ylpeämpi äitiydestään.

– Tunnen itseni kauniimmaksi kuin koskaan, koska olen synnyttänyt lapsen tähän maailmaan. Tunnen olevani yhteydessä kaikkeen, en ole koskaan tuntenut samanlaista tarkoitusta elää täällä maailmassa. Minulla on nyt todellinen perintö, jonka voin jättää jälkipolville, kertoo Beyonce People-lehdelle voittonsa jälkeen.

Listauksessa löytyy muitakin tuttuja Hollywood-nimiä. Toisena listalla oli Sofia Vergara, kolmantena Charlize Theron, neljäntenä Lily Collins. Viidennen sijan oli saanut Madeleine Stowe, kuudennen Christina Hendricks, seitsemännen Michelle Williams ja kahdeksannen Paula Patton. Yhdeksäntenä listalla komeili Miranda Lambert ja kymmenentenä Kate Middleton.