Tyttö halusi ostaa vanhemmilleen kodin – myi 1,6-metriset hiuksensa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet saattavat muistaa sadun Tähkäpäästä, jonka huiman mittaiset hiukset ovat hänelle onnea tuottava voima. Erään 12-vuotiaan brasilialaisen tytön kohdalla satu kävi nyt toteen. Natasha Moraes de Andrade -niminen neitokainen nimittäin luopui 1,6 metrin mittaisista hiuksistaan ostaakseen vanhemmilleen kodin.

Tyttö kertoo itkeneensä, kun hänen hiuksensa leikattiin äskettäin. Rio de Janeirossa asuva neito kuitenkin kertoo, että hiuksien ansiosta hänen perheensä sai uuden elämän. Hän sai 3.000 puntaa eli lähes 4.000 euroa myydessään hiuksensa hiustenpidennyksiksi.

Natasha käytti rahansa perheensä hyväksi ja perhe suunnittelee nyt muuttavansa uuteen kotiin. Tähkäpääksi kotikylässään kutsuttu tyttö oli kasvattanut hiuspaljouttaan 4-vuotiaasta asti. Hänelle pitkät hiukset olivat sekä siunaus että kirous.

– Itkin, kun kampaaja leikkasi hiuksiani ensimmäistä kertaa. Pelkäsin, etten pidä lopputuloksesta. Nyt olen kuitenkin saanut vapauteni takaisin, voin tehdä asioita, joita muutkin ikäiseni teinit tekevät, kertoo Natasha Moraes de Andrade The Sun -sivustolle.

Natasha joutui pitämään koko elämänsä ajan hyvää huolta hiuksistaan. Hänellä kului 4 tuntia viikossa niiden pesemiseen ja tyttö kampasi hiuksiaan joka päivä noin 1,5 tunnin ajan. Nyt Natashan hiukset ovat vaivaiset 40 senttimetriä pitkät ja niiden hoitaminen on helppoa. Kyläläiset kutsuvat silti edelleen neitokaista tämän Tähkäpää-lempinimellä.