Kuntoilu näkyy: Miley Cyrus esitteli huipputimmin vatsansa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Mediassa kohistaan parhaillaan kuitenkin Cyruksen hoikistuneesta ulkomuodosta.

Ahkerasti kuntosalilla viime kuukausina käynyt neitokainen näyttää olevan nykyisin erittäin timmissä kunnossa, ja nyt Miley on jälleen esitellyt treenauksensa tuloksia myös kuvaajille. Hänet nimittäin ikuistettiin poistumassa pilates-tunnilta Beverly Hillsissä. Miley Cyrus kiisti äskettäin julkisuudessa velloneet anoreksiahuhut.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.