Conan O’Brien vitsaili IKEA-uutuuden kustannuksella

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka ruotsalainen IKEA laajensi tuotevalikoimaansa kodin elektroniikkaan lanseeraamalla oman television. Uppleva-niminen televisiopaketti on oikeastaan kokonainen kodin viihdekeskus, joka on nyt saanut hauskan sivalluksen Conan O’Brienin suunnalta.

Conan nimittäin vitsaili, että tuttuun IKEA-tyyliin asiakas joutuisi nytkin kasaamaan kaiken itse valmiiksi televisiota ja soittimia myöden.

Kuva: YouTube

Uppleva-televisio sisältää samassa yhteydessä varsinaisen television lisäksi myös televisiotason ja paljon muuta. Kokonaisuus sisältää television, jalustan, USB ja HDMI -liitännät, WLAN-yhteyden, kaiuttimet, langattoman subwooferin, MP3-soittimen, radion sekä Bluray, DVD ja CD -soittimen. Myös esimerkiksi Apple on huhujen mukaan pian julkaisemassa oman televisionsa.