Jessica Jane Clement ilman rintaliivejä punaisella matolla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin jo nyt seurattu tähti.

Nyt 27-vuotias kaunotar kuvattiin FHM-lehden järjestämän palkintogaalan punaisella matolla. Neitokainen oli valinnut ylleen valkoisen silkkimekon, jonka selkäpuoli oli hyvin avoin. Hänen rintansa pysyivät hädin tuskin piilossa kireän mekon etuosassa. Jessica Jane esitteli valokuvaajille paljaan pinnan lisäksi näyttäviä tatuointejaan.

Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.