Tässä on ökyautojen aatelinen: Mukana HDTV, 4G, WLAN ja kuntopyörä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksustuotteiden markkinat ovat olleet maailmanlaajuisesta talouden taantumasta huolimatta kovassa nousussa viime vuosina, ja lisää luksustuotteita tulee markkinoille koko ajan. Nyt vuorossa on mahdollisesti jopa maailman ”ökyin” luksusauto.

Hieman yllättäen kyseessä on varsin normaalina keskisarjan ökyilynä yleensä pidetty Cadillac Escalade, joka on tosin tällä kertaa varustettu todellisella huipputekniikalla. Luksusautoihin erikoistunut Becker Automotive Design on valmistanut auton, joka on varustettu esimerkiksi sisäänrakennetulla kuntopyörällä.

Runsaan tilan lisäksi autossa on HD-tasoinen televisioruutu, 4G ja WiFi -nettiyhteydet, kaksi tietokonetta sekä surround-ääni. Auton saa tarvittaessa myös luodinkestävänä mallina. Menopelin hintahaitari lähtee 250.000 dollarista.