Minne rintaliivit jäivät, Christina? Läpinäkyvä paita ei paljon peittänyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin takavuosina menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Räppäri The Dreamin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti vuonna 2010 esikoisensa Violetin.

Viime syksynä julkisuuden valokeilaan pitkän tauon jälkeen palannut 30-vuotias laulajakaunotar on nyt kuvattu The Voice of… -televisiosarjan kuvauspaikalla Los Angelesin Burbankissa. Hänellä oli yllään läpikuultava paita, jonka alle ei ollut lainkaan rintaliivejä.

Taannoin Christina Milianin kerrottiin harkitsevan oikeudellisia toimia erästä ravintolaa vastaan, koska poptähden salaattiannoksesta löytyi syöty purukumi. Kaunotar oli syönyt salaattiannoksestaan jo suurimman osan ennen purukumin löytymistä. Milianin kerrottiin ihmetelleen oudon ja “jauhaisan” aineksen tuntoa suussaan ja sylkeneen suupalansa pois. Ymmärrettyään oudon aineksen olleen jättimäinen ja “käytetty” purukumi, tähden kerrottiin ryntäneen vessaan oksentamaan.