Virgin-miljardöörin tuorein tempaus naurattaa – myös lentoemäntiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Virgin-yhtiön pääomistaja ja miljardööri Richard Branson joutui taannoin tukalaan tilanteeseen, kun hänen omistamansa ökyhuvila paloi maan tasalle. Karibian Necker-saarella sijaitseva talo syttyi tuleen hirmumyrskyyn liittyneestä salamaniskusta.

Huikeista tempauksistaan tunnettu Branson on nyt vienyt henkilöbrändiään askeleen eteenpäin, sillä hänen Virgin-lentoyhtiönsä matkustajien juomia viilennetään jatkossa keskimääräistä näyttävämmin. Lennoille on nimittäin tullut hänen kasvojensa mukaan tehdyt jääpalat, eli Pikku Richardit. Branson siis tuijottaa jatkossa business- ja ykkösluokan matkustajia silmästä silmään drinkkilasista.

Edellä mainitussa tulipalossa oli vaarassa myös Bransonin mökillä turma-aikaan asustanut Oscar-voittaja Kate Winslet. Hänkin pelastui lapsineen ja pelasti vielä Bransonin iäkkään äidinkin. Onnettomuushetkellä taloissa yöpyi yhteensä 20 ihmistä. Kukaan ei loukkaantunut turmassa.