Khloe Kardashian laihdutti yhdeksän kiloa 20 päivässä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -ohjelmastat tuttu Khloe Kardashian on noussut kotimaassaan suosituksi julkkiskasvoksi muun muuassa huumorintajunsa ja avoimuutensa ansiosta. Koripalloilija Lamar Odomin kanssa naimisissa oleva neitokainen on puhunut viime aikoina julkisuudessa paino-ongelmistaan.

Nyt 27-vuotias Khloe Kardashian on paljastanut People-lehdelle laihdutusvinkkinsä. Neitokainen nimittäin väittää laihtuneensa yhdeksän kiloa 20 päivän aikana. Hän kertoi onnistuneensa painonpudotuksessa muun muuassa oikean ruokavalion ja henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa avulla.

– Painoni nousee ja laskee jatkuvasti. Taistelen sen kanssa aina, sillä painoni on elämäni suurin rasitus. Se ajaa minut välillä masennuksen partaalle, Khloe Kardashian kertoo tuoreimmassa People-lehdessä.

Julkkiskaunotar kertoi äskettäin pitävänsä tauon realityohjelmista avioliittonsa takia. Pariskunnan avioliitto on nimittäin kärsinyt viime aikoina muun muuassa yhteisen ajanpuutteesta. Khloe Kardashianin väitettiin taannoin sairastuneen masennukseen keskenmenon takia.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.