90210-kaunotar on yhä varsinainen puuma! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on poseerannut viime aikoina useaan otteeseen viihdelehdissä bikinikuvillaan ja esittelemässä kauneusleikkaustensa tuloksia.

Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty julkkiskaunotar on nyt kuvattu saapumassa New York Live -ohjelman kuvauksiin Rockefeller Centerissä. Taannoin Lisa paljasti pienennyttäneensä huuliaan, jotka äänestettiin aikoinaan julkkismaailman törkeimmiksi huuliksi. Syyksi julkkistähti kertoi sen, että hän ei halunnut enää olla tunnettu rumista huulistaan. Lisäksi neitokainen vertasi entisiä huuliaan tatuointiin.46-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.