Malli-Sara tihkuu seksiä estottomissa rooliasuissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti ja mallikaunotar Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta viime aikoina hän on jälleen aktivoitunut.

Nyt Sara on kiinnitetty Roma Costume -naamiaisasumerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Hänet nähdäänkin poseeraamassa seksikkäissä rooliasuissa, joista osa ei turhan paljon paljasta pintaa peittele.

Playmate of the Year -tittelin vuonna 2006 saanut 28-vuotias Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.