Amber Heard rohkeassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär ja malli Amber Heard on parhaillaan kovassa nosteessa Hollywoodissa. Never Back Down -elokuvasta tuttu nuori tähti näytteli äskettäin Johnny Deppin rinnalla elokuvassa The Rum Diary. Viime aikoina neitokainen on kuvattu useasti punaisella matolla.

Vaalea kaunotar paljasti taannoin seurustelevansa naisen kanssa ja muutama kuukausi sitten Amber kuvattiin suutelemassa tyttöystävänsä kanssa. Nyt 25-vuotias näyttelijätär ikuistettiin seksikkäisiin kuviin punaisella matolla The Conversation -televisiosarjan kunniaksi järjestetyissä juhlissa New Yorkissa. Neitokaisen asu näytti hieman alimitoitetulta.

Texasista kotoisin oleva Amber Heard on urallaan nähty jo parissa kymmenessä elokuvassa ja viidessä televisiosarjassa. Läpimurtorooli odottaa kuitenkin vielä itseään. Hänen televisiosarjoistaan tunnetuimpia ovat O.C. ja Californication. Suurimman roolinsa Heard teki kuitenkin Hidden Palms -sarjassa. Mallipuolella hän on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kannessa.