Lapsensa solariumissa polttanut kiistää syytökset

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme viime viikolla tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle vakavia palovammoja. Nyt äidistä on tullut varsinainen julkkis.

Kuva: Splash

Äiti pidätettiin sen jälkeen, kun tyttären palovammat havaittiin päiväkodissa. Nyt Patricia Krentcil on antanut CBS-televisiokanavalle haastattelun, jossa hän kiistää kaikki lapsensa huonoa kohtelua koskevat syytökset. Nainen sanoo, ettei vienyt tytärtään solariumiin, kuten aiemmin uutisoitiin.

– En antaisi tyttärelleni lupaa siihen, Patricia Krentcil kertoi haastattelussa.

City Tropics -rusketussalongin omistaja on myös Krentcilin puolella ja väittää, ettei kukaan työntekijöistä nähnyt naisen vievän lastaan solariumiin. Hänen mukaansa tytär odotti ulkona isänsä kanssa. Salongin omistaja vakuuttaa lisäksi, ettei salongin henkilökunta antaisi kenenkään asiakkaan viedä lastaan ruskettumaan.