Ashley Greenen rohkea iltapuku jännitti miehiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt. Nykään neitokainen viihtyy sinkkuna.

Nyt leffatähti on kuvattu osallistumassa monien muiden julkkisten tavoin Pradan järjestämään 2012 Metropolitan Museum Gala -tilaisuuteen New Yorkissa. Kaunottaren asun yläosa näytti kuitenkin valahtavan alas hetkellä millä hyvänsä, mutta niin ei tietenkään tapahtunut.

Ashley Greene nähdään tänä vuonna valkokankaalla Butter-komediaelokuvassa. Elokuvassa neitokainen tullaan näkemään muun muuassa lesbokohtauksessa vastanäyttelijänsä Olivia Wilden kanssa. Taannoin 24-vuotias kaunotar kertoi yksityiskohtia intiimistä kohtauksesta Wilden kanssa.

– Se ei ollut kiusallista, vaan osoittautui todella hauskaksi. Olivia on mahtava tyyppi ja todellakin ammattilainen. Nyt olen kateellinen kaikille heteromiehille! Greene kertoi Lucky-lehdessä.

Greene ei ole viime aikoina juurikaan deittaillut, sillä neitokaisen mukaan hän on täysin keskittynyt uraansa. Gossip Girl -komistus Chace Crawfordinkin kanssa seurustellut Greene nimittäin kertoi, että hänen uransa on hänen ”elämänsä tärkein asia”.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista.