Gwyneth Paltrow’n rinnat aiheuttivat hämmennystä gaalassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Nyt 39-vuotias näyttelijätär on kuvattu osallistumassa monien muiden julkkisten tavoin Pradan järjestämään 2012 Metropolitan Museum Gala -tilaisuuteen New Yorkissa. Neitokainen oli pukeutunut asuun, joka paljasti poikkeuksellisen paljon hänen rintamustaan.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä Gwyneth Paltrow on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.