Milla Jovovich on edelleen kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien teinitähti Milla Jovovich poseerasi viime vuonna ilman vaatteita Maxim-lehden sivuilla, ja sittemmin jatkoi samaa toisessa lehdessä. Stone-elokuvassa myös alastomana nähtävä kaunotar on nykyisin yhden lapsen äiti.

Milla aiheutti taannoin kohua, kun hänen elokuvansa nakukuvat päätyivät julkisuuteen. Nyt hoikka kaunotar on kuvattu ulkoilemassa tyttärensä kanssa New Yorkin Keskuspuistossa. Samalla Milla kunnioitti äskettäin edesmenneen Beastie Boys -yhtyeen Adam Yauchin muistoa yhtyeen paidalla.

Ukrainalaissyntyinen 34-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.