Nainen sai potkut 40 vuotta vanhan myymälävarkauden takia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Työnantajat löytävät nykyisin helposti työnhakijoiden tietoja verkosta ja moni saattaa katsastaa mahdollisen työntekijän taustaa esimerkiksi Facebookista. Nyt eräs pitkän työuran tehnyt amerikkalainen nainen on saanut potkut 40 vuotta sitten tehdyn myymälävarkauden takia.

Milwaukeessa asuva 58-vuotias Yolanda Quesada jäi kiinni teini-ikäisenä myymälävarkaudesta. Sittemmin nainen pysyi kaidalla tiellä ja sai muun muuassa työpaikan paikallisesta panttilainaamosta. Viikonloppuna nainen sai kokea järkytyksen, kun hänen kotinsa postiluukusta putosi FBI:n viranomaisten kirjoittama kirje.

Viranomaiset nimittäin kertoivat naiselle löytäneensä arkistoista tämän 40 vuotta sitten tehdyn rikosrekisterin myymälävarkaudesta. Yolanda Quesada sai kirjeen välityksellä potkut työpaikaltaan teininä tehdyn rötöksen takia. Naisen mukaan potkut tulivat hänelle täytenä yllätyksenä, sillä hänen mielestään hän oli jo maksanut yhteiskunnalle vuosikymmeniä sitten tehdystä rikoksestaan.

– Mielestäni elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin joku asia, minkä tein 40 vuotta sitten. Myymälävarkaus muutti elämäni, sillä sen jälkeen otin itseäni niskasta kiinni ja aloin opiskelemaan hyvää elämää varten, Yolanda Quesada kertoi KLTV-kanavalle.