Uudenlainen valokuvausilmiö leviää itänaapurissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisten pelkäämiä ja kammoamia asioita voidaan yleisesti kutsua fobioiksi. Yleisimpiä fobioita ovat esimerkiksi klaustrofobia, eli ahtaan paikan kammo ja akrofobia, eli korkean paikan kammo. Nyt on tullut julki kuvia, joissa nähtävät venäläisteinit eivät todellakaan kärsi akrofobiasta.

Uudessa hengenvaarallisessa skywalking-valokuvausilmiössä venäläiset nuorukaiset nähdään kiipeilemässä toinen toistaan korkeimpiin rakennelmiin. Huimapäiset nuoret kiipeilevät korkealla maanpinnasta ja ottavat tilanteista näyttäviä valokuvia. Otokset voivat aiheuttaa korkeanpaikankammoisissa sydämentykytyksiä.

Teinit eivät näytä kuvien perusteella käyttävän turvavaljaita, vaan ovat ilman tukea vaarallisen korkealla rakennuksissa. Otoksissa nähdään eräs poika seisomassa rakennuspalkin päällä pilvenpiirtäjän yläkerroksessa. Teinit poseeraavat myös korkeissa torneissa ja siltojen päällä.