Jwoww ei avujaan peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut pahennusta jo parin vuoden ajan, mutta ohjelma on vaikeuksista huolimatta jatkunut. Realitysarjan tähdet ovat nousseet samalla seuratuimpien julkkisten joukkoon ja yksi heistä on näyttävä neitokainen Jenni “Jwoww” Farley.

Nyt 25-vuotias Jwoww on nyt ikuistettu jakamassa nimmareita Ab Cuts Sleek & Lean -tuotteen lanseeraustilasuudessa New Yorkissa. Asukseen realitytähti oli tapansa mukaan valinnut mekon, joka ei liikoja hänen muotojaan peitellyt.

Kuva: Splash

Jwoww sai viime syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.

Kuva: Splash