Annan iltapuku petti punaisella matolla! Paljasti aivan liikaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Anna Faris on noussut seuratuimpien Hollywood-tähtien joukkoon, ja nykyisin hänen kuvansa ovat haluttuja myös aikakauslehtien sivuille. Viime vuonna hänen rintavarustuksensa koon alituista muuttumista ihmeteltiin viihdelehdissä saakka.

Eilen Anna Faris osallistui Diktaattori-elokuvan maailmanensi-iltajuhliin Royal Festival Hallissa, Lontoossa. Poseeraus ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan punaisella matolla, sillä tuulenpuuska nosti Annan asun helmaa sen verran, että alushousut paljastuivat.

O.C.-hittisarjasta tutun Chris Prattin kanssa naimisissa oleva Anna Faris kertoi ihastuneensa vastanäyttelijäänsä Take Me Home Tonight -elokuvan kuvauksissa vuonna 2007. Näyttelijätär kertoi tajunneensa pian tapaamisen jälkeen miehen olevan hänelle “se oikea”. Äskettäin kaunotar paljasti harrastaneensa seksiä vain viiden ihmisen kanssa ennen naimisiinmenoaan.

Laulaja-näyttelijä Anna Kay Faris on näytellyt urallaan muiden muassa Lost In Translation ja Scary Movie -elokuvissa. Läpimurtonsa Anna teki kuitenkin vuonna 1999 elokuvassa Lovers Lane. Hän on pysytellyt vuosien ajan Hollywoodin b-sarjassa, eikä kaunotarta ole juuri lehtien palstoilla nähty. Taannoin Faris kasvatti kuppikokoaan huomattavasti, minkä jälkeen hänen kuvansa alkoivat kiinnostaa aivan uudella tavalla myös lehdistöä.