Lesbo naispoliisi kourii kollegojensa intiimialueita: ”Käsi hameen alle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla uutisoidaan aika ajoin poliiseihin liittyvistä tapauksista, joissa erityisesti miespoliisit ovat käyttäneet virkavaltaansa hyväkseen naisten liehittelyssä. Nyt eräs naispuolinen poliisi on joutunut oikeuden eteen seksuaalisesta ahdistelusta syytettynä.

Britanniassa asuvan Sylvia Cooperin nimittäin väitetään kourineen nais -ja mieskollegoidensa intiimialueita useaan otteeseen. Lesbona elävä 45-vuotias naispoliisi on väitteiden mukaan saanut työpaikallaan kourijan maineen. Naisen työkavereiden kerrotaan välttelevän häiritsevästi käsiään käyttävää poliisia työpaikalla.

– Nainen koskettelee jatkuvasti työkavereitaan häiritsevällä tavalla. Hän muun muuassa läpsii takamuksille, kourii naisten rintoja ja miespoliisien etuvarustusta, syyttäjä Glyn Samuel kertoi The Sun -lehden mukaan.

Naisen väitetään myös nostaneen erään naiskollegansa hametta ja työntäneen kätensä hameen alle. Ahdistelu oli tapahtunut työajan ulkopuolella olutfestivaaleilla. Stourbridgen poliisilaitoksella työskentelevä nainen on kiistänyt kaikki ahdistelusyytteet. Tapausta puidaan parhaillaan The Warwick Crownin oikeusistuimessa.