Oppilaat kuvasivat opettajan hameen alle – pitkä vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koulupojan päiväunelmiin voi kuulua hyvännäköisen naisopettajan hameen alle vilkaiseminen. Harva silti toteuttaa fantasiansa käytännössä, kuten eräät amerikkalaiset teinipojat. Dossin lukion 18-vuotiaat pojat nimittäin kuvasivat näkymiä opettajan hameen alta ja julkaisivat videon verkossa.

Nyt Devon Ewing ja Eugene Cain -nimiset pojat joutuvat vastaamaan teoistaan oikeudessa. Ewing oli kesken oppitunnin pyytänyt opettajalta apua. Nainen kumartui auttamaan häntä, ja Cain nauhoitti videokuvaa naisen takamuksesta laittamalla iPhone-puhelimensa tämän hameen alle. Koulu sai pian vihiä videosta, kun kaverukset julkaisivat sen YouTube-palvelussa ja mainostivat sitä kavereilleen.

Koulupoliisi pidätti Ewingin ja Cainin videon leviämisen jälkeen ja teinipoikia syytetään nyt tirkistelystä. Koulu on rankaissut poikia näiden toiminnasta. Poikia uhkaa myös viiden vuoden vankeustuomio. Ewing kieltää syytteet täysin, mutta Cain julkaisi Facebook-yhteisöpalvelussa julkisen anteeksipyynnön.

– En voi ottaa tekoani takaisin, toivon vain että jumala ja opettaja antavat minulle anteeksi, kirjoitti Eugene Cain Facebook-blogissaan tapauksen jälkeen.