Kampaajalegenda kuoli 84-vuotiaana: ”Hän muutti hiusmuotoilun”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kampaaja ja liikemies Vidal Sassoon sairastui muutama vuosi sitten syöpään. Nyt pitkään leukemiasta kärsineen maailmankuulun kampaajan uutisoitiin menehtyneen 84-vuotiaana. Hän kuoli keskiviikkona kotonaan Los Angelesin Bel Airissa.

Vidal Sassoonin läheiset olivat kuoleman aikaan kampaajan kotona. Hiusalalla menestyneen vanhuksen perhe julkaisi pian kuolinuutisen jälkeen tiedotteen, jossa he muun muuassa kertoivat Sassoonin saavutuksista ja elämästä.

– Vidal Sassoon menehtyi tänään kotonaan Los Angelesissa läheistensä ympäröimänä. Hän oli yksi maailman tunnetuimmista kampaajista ja hänet tunnetaan muun muuassa ikonisisten hiustyylien luomisesta, hiussalongeista, kouluista ja tuotemerkeistä, tiedotteessa kerrottiin Radar Online -sivuston mukaan.

Hiusmuotoilun ammattilaista jäävät kaipaamaan muun muuassa hänen Ronnie-vaimonsa, lapsensa, lastenlapset ja ystävät. Vidal Sassoon sai toisen vaimonsa, Beverly Adamsin, kanssa neljä lasta. Kampaajasta julkaistiin vuonna 2010 Vidal Sassoon: The Movie -dokumenttielokuva, joka kertoi hänen värikkäästä elämästään.