Harry Potter -kaunotar aloitti seksikkään harrastuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. Elokuvauran lisäksi näyttelijätär tunnetaan mallikuvistaan.

Nyt 22-vuotiaan näyttelijättären uutisoitiin innostuneen tankotanssista. Lähteen mukaan Emma Watson tutustui kyseiseen lajiin The Bling Ring -elokuvansa kuvauksissa erään vastanäyttelijänsä suostuttelemana. Tähti onkin nyt hullaantunut tanssilajiin, sillä se pitää hänen vartalonsa timmissä kunnossa.

– Emma ei koskaan ajatellut, että hän voisi nauttia tankotanssimisesta. Nyt hän kuitenkin pitää sitä hyvin vapauttavana lajina. Emma on ihmeissään siitä, miten paljon tankotanssi on kiinteyttänyt hänen vartaloaan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Emma Watson seurustelee nykyisin Yhdysvalloissa asuvan opiskelijan Will Adamoviczin kanssa. Pariskunnasta ikuistettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäisiä yhteiskuvia. Näyttelijättären huhuttiin taannoin deittailevan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa.