Wow, Jessica Alba paras ja seksikkäin perheenäiti – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti ikuistettiin jokin aika sitten hellyttäviin kuviin yhdessä pienokaisensa kanssa.

Nyt kahden suloisen tyttären, Honorin ja Havenin, äiti on nyt saanut tunnustuksen äitiydestään. Hänet palkittiin nimittäin Vuoden äitinä Yhdysvalloissa, ja kaunotar kävi vastaanottamassa tunnustuksensa Pierre-hotellissa. Jessica oli pukeutunut tilaisuudessa hopeanhohtoiseen mekkoon.

Taannoin Jessica Alba kertoi haastattelussa, ettei hänen elämänsä ole täydellistä.

– Minusta tuntuu jatkuvasti, että pitäisi olla kotona enemmän. Asensin lasten kulmauksen toimistooni ja vauva on todella helppo tällä hetkellä. Jokainen päivä on kuitenkin täynnä muutosta ja tapahtumia. Jos en ole koko päivänä kotona, tiedän ainakin että menen sinne illalla, huokaa kaunotar LA Confidential -lehdelle.

Äitiys on myös saanut Jessican kiinnittämään vielä enemmän huomiota pukeutumiseensa ja nainen on löytänyt rohkeuden muotiasioissa. Aiemmin ujona itseään pitänyt tähti uskaltaa pukeutua myös korkokenkiin ja avonaisiin mekkoihin, koska ei pidä tällaisia asioita enää niin isoina juttuina.

Taannoin Jessica Alba kertoi, ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Näyttelijäkaunotar kertoi ennen toista synnytystään, ettei voisi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa. Äskettäin hän kertoikin jo haaveilevansa suurperheestä.