Televisiokaunotar paljasti liikaa: ”Pierun mukana tuli yllätys…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Kuva: Twitter

Nyt 56-vuotias realitymamma on mennyt hieman liian pitkälle yksityiselämänsä raottamisessa. Hän ei nimittäin malttanut olla kertomatta miljoonille Twitter-lukijoilleen nolosta mokastaan. Kris nimittäin kertoi verkossa pieraisseensa ja että siinä samalla housuihin valahti myös jotain ylimääräistä.

Kuva: Twitter

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.