Järkyttävät lomakuvat julki: Gepardit hyökkäsivät vaimon kimppuun

Ohhoh! · Stara.fi

Video- ja valokuvaaminen on joillekin turisteille niin verissä, että puuhaa jatketaan tapahtui ympärillä sitten mitä tahansa. Nyt tällaisesta tilanteesta on saatu varsinainen malliesimerkki, kun erään turistinaisen raju onnettomuus tallentui valokuviin.

Violet D’Mello ja hänen aviomiehensä Archie olivat turistimatkalla tutustumassa villieläinpuistoon, jossa he pääsivät tapaamaan gepardeja aivan läheltä. Vaimo voisi nykyisin todeta, että liian läheltä. Kesyiksi väitetyt gepardit Mark ja Monty kävivät kuitenkin lupauksista huolimatta Violetin kimppuun. Violet ei saanut rytäkässä onneksi kohtalokkaita vammoja, vaan selvisi pintanaarmuilla.

Merkillisintä tapauksessa kuitenkin oli se, että Archie jatkoi tilanteen kuvaamista siitä huolimatta, että hänen vaimonsa oli hengenvaarassa. Katso ”lomakuvat” tästä. Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa australialaisen eläinpuiston työntekijän työtehtäviin kuuluu ulkoiluttaa gepardia kuin koiraa ikään. Katso kuvat tästä.