Heroes-kaunotar esitteli paparazzeille peppuvaon ja keskisormen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijäkaunotar Kristen Bell on sittemmin nähty myös Gossip Girl -sarjassa. Äskettäin kaunotar nähtiin Burlesque-elokuvassa yhdessä useiden muiden tuttujen tähtien kanssa.

Nyt Kristen Bell on joutunut paparazzien kuvauksen kohteeksi. Tähdestä otetut kuvat eivät mairittele kaunotarta, sillä hän sattuu juuri pyllistämään kameraan päin. Naisen olisi kannattanut valita pinkkeihin housuihinsa myös vyö, sillä alas valuneiden pöksyjen vuoksi otoksissa vilahtaa tällä kertaa myös Bellin peppuvako. Katso tästä kuva 1 ja kuva 2.

Kristen Bell nousi julkisuuteen Veronica Mars -televisiosarjan kautta. 31-vuotias näyttelijätär kuuluu Hollywoodin nouseviin tähtiin. Hänet on nähty muun muassa elokuvissa Get Him to the Greek ja You again. Tähti kuvaa parhaillaan elokuvia Frozen ja Dance of the Mirlitons.