Outo kynsimuoti saa inspiraationsa räpylöistä – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläinmaailma inspiroi silloin tällöin myös muotivirtauksia. Usein muotinäytöksissä catwalkilla nähdään eläinkuoseja vaatekankaissa. Eläinmuoti voi kuitenkin saada myös omituisia ilmentymiä. Uusin duckfeet-kynsitrendi tekee kunniaa ankan räpylöiden muodolle.

Kuva: Tumblr

Kynsimuotoilu on nykyään ala, jolla on naisten keskuudessa suuri kysyntä. Duckfeet-trendissä rakennekynnet muotoillaan ankan räpylöiden muotoisiksi, jolloin ne ovat ehdottomasti huomiota herättävät. Kynsissä on myös enemmän pinta-alaa koristeluun.

Kuva: Tumblr

Ankkamainen kynsimuoti on levinnyt paitsi sormien, myös varpaiden kynsiin. Varpaissa kyseiset kynnet tuovat mieleen taannoin uutisoimamme tapauksen yhdysvaltalaisesta naisesta, jolla oli addiktio kynsien kasvattamiseen. Nainen ei nimittäin suostunut leikkaamaan varpaidensa kynsiä, vaikka ne olivat huomattavasti ylipitkät.