Rihanna rinnat paljaana videokuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen ei saa mielestään tarpeeksi toimintaa makuuhuoneessa, mutta viime aikoina hänet on kuvattu jopa strippibaarissa vauhdikkaissa tunnelmissa.

Aiemmin uupumuksen vuoksi sairaalaan kiidätetty 24-vuotias laulaja on nyt poseerannut uudessa kuvassa, jossa tähti nähdään härskissä vartalomaalissa. Otos paljastaa Rihannan rinnat, jotka on verhottu matelijamaisella krokotiilimaalilla. Tähden viettelevä tyyli on nähtävissä tämän vasta julkaistulla Where Have You Been -musiikkivideolla, jossa tähti muun muassa kiemurtelee vedessä vähissä vaatteissa.

Rihanna nähdään parhaillaan Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.