Samuli Vauramo: ”George Clooney oli todellinen herrasmies”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen zombie-elokuva War of the Dead – Stone’s War -elokuva sai äskettäin ensi-iltansa vuosien odotuksen jälkeen. Yksi elokuvan päätähdistä on Samuli Vauramo. Stara tapasi Suomeen Yhdysvalloista lentäneen Vauramon leffan ensi-illan merkeissä.

Samuli Vauramo on tehnyt Hollywoodissa lupaavaa elokuvauraa, sillä hänet on nähty valkokankaalla esimerkiksi George Clooneyn kanssa elokuvassa The American. Tänä vuonna Vauramo tähdittää amerikkalaista H+ -sarjaa, jonka alkamista odotetaan parhaillaan kovasti.

– Chilessä kuvattiin H+ -nimellä kulkeva sarja Warner Brothersille. Sen pitäisi alkaa pyöriä jenkeissä nyt kesällä ja se tulee varmaan jossain vaiheessa myös Suomeen. Se tullaan levittämään sekä netin että television kautta. Sit olin kuvaamassa Itävallassa indie-draamatrillerin, joka kulkee nimellä Autumn Blood. Siinä Peter Stormare näytteli mun isää. Se oli aika hieno kokemus, Samuli Vauramo kertoi Staralle.

Harva suomalainen on päässyt työskentelemään maailman suurimpiin tähtiin lukeutuvien näyttelijöiden kanssa. Supertähdet ovat usein tosielämässä erilaisia kuin ennakko-odotuksissa, mutta eräs maailmanluokan tähti lunasti kuitenkin odotukset täysin.

– Itselläni on usein kovat ennakko-oletukset siitä mistä on kyse ja millainen tyyppi on kyseessä. Ainoa, joka on ollut täysin sellainen kuin oletin on ollut George Clooney. Se oli just sellainen herrasmies kun sen haastatteluista saa käsityksen, Vauramo kertoo.

Katso koko haastattelu videona tästä.