Tällainen namupala Kolmas kivi auringosta -teinitähdestä on varttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Kolmas kivi auringosta -televisiosarjasta aikanaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Joseph Gordon-Levitt nähtiin taannoin tähdittämässä valkokankaalla hyvin menestynyttä Inception-elokuvaa yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa.

Seuraavaksi Gordon-Levitt tähdittää Ron Howardin uutta When You Find Me -elokuvaa, jonka ensi-iltajuhlia vietettiin eilen illalla New Yorkin luonnontieteellisessä museossa. Samalla fanit pääsivät ihastelemaan millainen komistus entisestä teinitähdestä onkaan muodostunut.

31-vuotias Joseph Gordon-Levitt on urallaan nähty Inception-elokuvan lisäksi myös When You Find Me, Premium Rush, Live With It ja Looper-elokuvissa. Vuonna 2010 hän menetti tilapäisesti työkykynsä, kun tähden veli menehtyi traagisesti. Sittemmin Gordon-Levitt palasi töihin ja on tehnyt aikaisempaa hienompaa uraa.

Uusimmat