NASA pestasi poptähden Mars-avaruusmatkan keulakuvaksi

Matkailu Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettu Will.i.am oli taannoin otsikoissa kumottuaan huhuja yhtyeen hajoamisesta. Mies kirjoittikin Twitter-blogissaan, ettei yhtye tule hajoamaan koskaan. Nyt poptähti saattaa päästä mukaan NASA:n avaruushankkeeseen.

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on nimittäin pyytänyt, että Will.i.am tuottaisi kappaleen, joka tulisi tulevan Marsin avaruusmatkan tunnusmusiikki. Sisäpiirin lähteen mukaan tähti on innoissaan erikoisesta pestistä.

– Will.i.am on aina ollut kiinnostunut NASA:sta ja käytti heidän nimeään T.H.E. -singlellään. Hän on ollut aina kiinnostunut yhteistyöstä heidän kanssaan, eikä voinut kieltäytyä tästä projektista. NASA:n mielestä Will on ideaalihenkilö mainostamaan heidän teknologioitaan, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Kappale on odotettavasti miehen uudella #willpower-albumilla ja sen arvellaan olevan yksi levyn bonuskappaleista. Tähden diili on historiallinen, sillä kukaan toinen poptähti ei ole aiemmin päässyt tekemään tällaista yhteistyötä NASA:n kanssa.

The Black Eyed Peas -yhtyeen tähti Will.i.am joutui taannoin rikoksen uhriksi, kun hänen Bentley-autoonsa murtauduttiin. Lopulta superähti teki itse poliisin työn ja paikallisti automurron tekijät, jotka olivat vieneet myös artistin iPadin, joka oli varustettu seurantaohjelmalla.