Britney Spearsin veriset sormet järkyttävät – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Tuomaristo poseerasi aiemmin tällä viikolla ensimmäistä kertaa yhdessä lehdistötilaisuudessa.

Nyt 30-vuotiaan Britney Spearsin epäsiisti ulkonäkö on aiheuttanut ihmetystä. Poptähti ei ollut nimittäin vaivautunut siistimään kynsiään ja kynsinauhojaan X Factor -ohjelman lehdistötilaisuuteen. Laulaja kertoi lehdistötilaisuudessa, että hän pureskelee aina kynsiään, kun hän on stressaantunut tai hermostunut. Katso kuvat tästä.

– En ole vieläkään lopettanut kynsieni puremista! En haluaisi olla koko ajan niin stressaantunut, poptähti kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.

Maailman suosituimpien poptähtien joukkoon lukeutuvan Britneyn tiedetään saavan tuomaripestistään peräti 15 miljoonan dollarin palkkion. 19-vuotiaan teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria.

The X Factor -laulukilpailu suunniteltiin Britanniassa alun perin Pop Idol -ohjelman tilalle. Sittemmin suosittu televisio-ohjelma on levinnyt ympäri maailman. Suomen version voittajaksi valittiin vuonna 2010 Elias Hämäläinen. Yhdysvaltojen ensimmäisen tuotantokauden voittajaksi taas kruunattiin 19-vuotias Melanie Amaro.