Spaissaritähti Mel B toikkaroi kaatokännissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa.

36-vuotias ex-spaissari on ikuistettu kaatokännissä Australiassa, jossa Mel B tuomaroi X Factor -kilpailua. Julkkistähti ja hänen miehensä Stephen Belafonte olivat juhlimassa Brian McFaddenin kihlajaisia Sydneyn Kings Crossin alueella sijaitsevalla The Backroom -klubilla ja juomaa näytti riittäneen. Entinen laulaja ei nimittäin pysynyt omilla jaloillaan baarista poistuessaan.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.