Suosikkituomari jättää Idol-ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on viihtynyt taannoisen avioeronsa jälkeen otsikoissa uuden nuoren miesystävänsä Casper Smartin ja realityohjelma American Idolin merkeissä. Jenniferin tyyli on muuttunut eron jälkeen rohkeammaksi ja paljastavammaksi.

Nyt Jennifer Lopez on lehtitietojen mukaan jättämässä American Idol -ohjelman, jota hän on tuomaroinut kahden vuoden ajan. Kaksoset taannoin synnyttänyt julkkistähti on Us Weekly -lehden mukaan liian kiireilen ehtiäkseen jatkossa mukaan ohjelmaan. Lopezin kerrotaan aloittavan pian 20 konsertin kesäkiertueen Pohjois-Amerikassa ja parhaillaan hän työstää myös seuraavaa levyään.

Latinotähden taustatanssijana työskentelevä poikaystävä Casper Smart kertoi taannoin haastattelussa Jennifer Lopezin olevan seksin jumalatar. Tanssijan mukaan kahden lapsen äidin vartalo on kuin 20-vuotiaalla. Casper Smartin ystävä paljasti viime vuonna, että pariskunnan suhteeseen kuului aluksi pelkkää seksiä.

Jennifer Lopez nähdään pian valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.