Johnny Knoxville harvinaisissa paparazzikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista Jackass-televisiosarjoista ja -elokuvista tuttu hurjapää Johnny Knoxville erosi vuonna 2007 vaimostaan Melanie Lynn Clappista 11 vuoden avioliiton jälkeen. Televisiotähti löysi pian eron jälkeen uuden rakkauden.

Nyt hurjapää on saatu ikuistettua harvinaisiin paparazzikuviin viettämässä hauskaa päivää yhdessä perheensä kanssa Los Angelesin Farmer’s Marketissa. Knoxville, hänen vaimonsa Naomi Nelson ja heidän poikansa Rocko nauttivat erilaisista härveleistä.

Taannoin 40-vuotias Johnny Knoxville tuli isäksi jo kolmannen kerran. Jackass-tähdellä on 15-vuotias Madison-tytär edellisestä avioliitostaan Melanie Lynn Clappin kanssa. Hänen nykyinen vaimonsa Naomi Nelson synnytti parin yhteiselle Rocko-pojalle pikkusiskon 6. lokakuuta.

Johnny Knoxville, oikealta nimeltään Philip John Clapp, on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, kuten Coyote Ugly, Men in Black 2 ja The Dukes of Hazzard. Taannoin televisiotähti menetti parhaan ystävänsä Ryan Dunnin, joka kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa kesäkuussa. Knoxville julkaisi pian kuoleman jälkeen viestin menehtyneelle Jackass-tiimin jäsenelle ja ystävälleen. Viestissään hän kirjoitti muun muuassa maailman olevan tylsempi paikka elää ilman Dunnia.