Tyttö harrasti seksiä taksissa – jopa vuosien vankeustuomio

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Lähi-idän muslimimaissa voi länsimaiselle turistille tulla ikäviä yllätyksiä, mikäli hän menee osoittamaan hellyyttä väärässä paikassa. Esimerkiksi Dubaissa ja Saudi-Arabiassa turisteja on tuomittu vankilaan jopa ravintolassa vaihdetun pikaisen suudelman takia.

Tuoreimmassa tapauksessa 27-vuotias englantilainen Rebecca Black on pidätetty Dubaissa harrastettuaan seksiä taksissa, ja hän voi joutua jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan. Nainen ja mies olivat paikallisen taksikuskin mukaan ryhtyneet harrastamaan seksiä taksin takapenkillä kesken ajomatkan. Taksi pysähtyi poliisiauton luokse ja kuljettaja hälytti viranomaiset paikalle, The Sun uutisoi.

Syytetty kiistää syytteet seksin harrastamisesta, sillä hän oli kertomansa mukaan taksissa yksin. Nainen vahvisti kuitenkin brittilehdelle tulleensa pidätetyksi. Tapauksen poliisitutkinta on edelleen kesken.

Viime vuonna 19-vuotias teinityttö kivitettiin Saudi-Arabiassa kuoliaaksi sharia-lain perusteella, koska hän oli osallistunut kauneuskilpailuun. Maaliskuussa 2011 teinipoika tuomittiin Saudi-Arabiassa kuukausiksi vankilaan ja saamaan 120 raipaniskua suudeltuaan tyttöä. Vuonna 2010 Saudi-Arabiassa tuomittiin teloitettavaksi libanonilainen televisiotähti, joka oli tarjonnut kotimaassaan ennustajapalvelua televisiossa.

Helmikuussa 2011 bangladeshiläinen 14-vuotias tyttö kuoli raipaniskuihin, koska oli joutunut serkkunsa raiskaamaksi. Tammikuussa 2011 bangladeshiläinen 16-vuotias tyttö sai 101 raipaniskua, koska tuli raiskatuksi ja raskaaksi. Dubaissa englantilainen pariskunta tuomittiin kuukaudeksi vankilaan, koska he suutelivat toisiaan ravintolassa. Suomessa kansanedustaja Kimmo Sasi totesi aiemmin, että sharia-lakia voisi hänen mukaansa soveltaa myös Suomessa muslimien välisten riitojen sovittelemisessa.