Fanien odotus palkitaan: Avicii saapuu keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tanssilistojen kärkisijoja hallitseva huippusuosittu Avicii saapuu kesällä ensimmäistä kertaa Suomeen. Avicii tunnetaan erityisesti maailmanlaajuisesta Levels-superhitistään, joka on ollut yksi viimeisen vuoden soitetuimmista kappaleista.

23-vuotias AVCII on nuoresta iästään huolimatta luonut jo erittäin merkittävän uran. Madonnan, Tieston ja David Guettan kanssa yhteistyötä tekevä supertähti on tämän hetken tanssimusiikin kuumin nimi, joka hallitsee radioiden soittolistoja ympäri maailmaa.

Avicii on viime aikoina ollut tuottelias ja julkaissut useita singleja ja remiksauksia, jotka ovat kaikki päätyneet listojen kärkeen. Tällä hetkellä soittolistoja dominoi hänen uusin Silhouettes-singlensä. Superhittiensä myötä hänestä on tullut yksi tämän hetken kysytyimmistä esiintyjistä, joka yksin täyttää suurimmat klubit ja festivaalien päälavat.

Avicii on heinäkuun lopussa Helsingin messukeskuksessa järjestettävän Summer Sound Festivalin viimeinen esiintyjäkiinnitys. Nyt toista kertaa järjestettävän festivaalin lauantai on tänään myyty loppuun. Tapahtuman muita pääesiintyjiä ovat muun muassa Tiësto, Armin van Buuren sekä Swedish House Mafian johtohahmo Axwell.