Eva Longoria lähti juhliin yöpuvussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarja sai päätöksensä, kun ohjelman kahdeksas tuotantokausi päättyi. Gabrielle Solisia hittisarjassa näyttelevä Eva Longoria kertoi, että sarjan viimeisen tuotantokauden päätösjakson kuvaaminen oli surullinen hetki.

Nyt 37-vuotias Eva Longoria on kuvattu Ranskassa parhaillaan käynnissä olevilla Cannesin elokuvajuhlilla. Palais des Festivalsin edustalla Longoria poseerasi niin niukassa asussa, joka olisi hyvinkin voinut olla hänen yöpukunsa.

Näyttelijätär Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Longorian avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.